On Duty — Off Duty

Gratis frakt på ordre over 1500 kr

Åpent kjøp i 60 dager

Størst på taktisk utstyr

Direct Action Gear - Dragon Egg Mk II - Cordura - Urban Grey/Coyote One size

SKU DA-BPDEGGCD5UGC
På lager
2.199,-
Det er en lett og allsidig ryggsekk, den har et bredt utvalg av kamuflasje- og ensfargede alternativer som også gjør den til et utmerket valg for jegere og friluftsentusiaster. Du kan også få den i snøkamuflasje - PenCott SnowDrift™ - for vinteraktiviteter. Valget av kamuflasje/farger med et lavprofil utseende og følelse gjør den til en perfekt hverdagsbæreveske (EDC). Om du leter etter en solid MOLLE-ryggsekk for bærbar PC, nettbrett, iPad, drikkesystem, etc., eller bare en solid base for bug out-baggen din (BoB) - Dragon Egg® fra Direct Action® gir deg best valuta for pengene.

Dragon Egg® er en 25+ liters ryggsekk som passer både til korte patruljeoppdrag og større EDC-pakker. Sekken har tre glidelåskompartimenter. Hovedrommet har en intern lomme for drikkesystem og en mesh-lomme.

Utgang i midten for drikkeslange. Baklommen har en polstret lomme som kan brukes til å trygt bære multiband-radioutstyr eller en bærbar PC. 

Direct Action® Dragon Egg® har en glidelåslomme i mesh og en intern organisator for notatbøker, GPS, skriveredskaper og andre små nødvendigheter. 2 oppdaterte sidelommer kan bære små og flate gjenstander.

Takket være det nyttelagte elastikkbåndet vil sidelommene passe en standard amerikansk kantine eller Nalgene vannflaske. Direct Action® Dragon Egg Mk II® har også en myk velourfôret glidelåslomme for briller, mobiltelefon, etc.

Sekken har også daisy chain-bånd som løper langs sømmen på frontpanelet for å feste karabinere eller lignende utstyr til sekken. Laserkuttet system kompatibelt med MOLLE/PALS gjør ryggsekken ikke bare fullstendig modulær, men opprettholder også et lavprofil utseende og absorberer ikke vann som tradisjonell MOLLE/PALS-bånd.

Takket være eggeskallet har sekken mindre høyde og bredde enn andre sekker med lignende kapasitet, noe som gjør den mer komfortabel med beltesett eller ballistiske vester. Suspensjonssystemet er basert på komfortable skulderstropper og intern stivner i ryggen. Midjebeltet er avtagbart og kan stues bort. Laget av slitesterkt 500D Cordura® nylonstoff med vannavstøtende belegg. Combat Vent System®, det innovative ventilasjonssystemet brukt i ryggsekker, gir økt komfort for brukerne. Laget av konturerte skumprofiler med flere luftkanaler som kombineres med luftig mesh, holder CVS® sekken av ryggen, noe som forbedrer luftsirkulasjonen og forhindrer oppbygging av varme og svette, samtidig som stivt skum sikrer komfort og stabilitet.


Vi har også to andre ryggsekker tilgjengelig. Vår 20+ liters Dust® ryggsekk som er flott for EDC. Hvis du er interessert i en 3-dagers ryggsekk, sjekk ut vår Ghost® ryggsekk.

Mer informasjon
Vekt1620.000000
Spesifikasjoner

RÅMATERIALE: 100% Cordura® 500D, DWR-behandlet

VEKT [LB]: 3.49 pund (ca. 1.58 kg)

VEKT [G]: 1620 gram

KAPASITET: 1526

KAPASITET [L]: 25 liter

DIMENSJONER (HOVEDROM) [TOMMER]: 19 x 10.6 x 7 tommer

DIMENSJONER [CM]: 48 x 27 x 18 cm

ANBEFALT RENGJØRING: Børst forsiktig med mildt vaskemiddel. Heng opp til lufttørking. Ikke egnet for vaskemaskin/tørketrommel.

Egenskaper

100% 500D Cordura-stoff for holdbarhet

Unikt Patented CVS-Combat Vent System® for operatørkomfort under langvarig bruk

Lett, holdbart, ikke-fuktighetsabsorberende laser-kuttet MOLLE/PALS-system

Heavy duty, hanskevennlige YKK® glidelåser

Hovedrommet har intern mesh og drikkesystemlomme

To ekstra glidelåslommer utvendig

To små sidelommer med elastikk

Ekstra glidelåskompartiment bak for drikkesystem eller den polstrede lommen kan brukes til å bære en bærbar PC (maks størrelse 9,5x15)

Paracord-draghåndtak (inneholder to 2,5 m snorer)

Ekstra sidelommer

Hurtigløsningsskuldre stropper

D-ring festepunkter for å feste hurtigtilgangs gjenstander

Sidelommer og bunnsikringsstropper med spenner for å feste ekstra utstyr som telt eller teltstenger

Daisy chain-bånd for å feste ekstra utstyr/karabiner

Borrelåspanel (10,1 x 5,1 cm / 4 x 2 tommer) for ID-lapper

Alle klips og spenner er laget av Duraflex®/WooJin

PenCott™ og Multicam® kamuflasjer er NIR-behandlet


MerkeDirect Action Gear
FargeCoyote/Brown/Tan/Flat Dark Earth