On Duty — Off Duty

Gratis frakt på ordre over 1500 kr

Åpent kjøp i 60 dager

Størst på taktisk utstyr

OFF DUTY ESSENTIALS

FOTTØY >>

Gi fottøy-seksjonen et løft med disse utvalgte modellene i både høy og mellomhøy fasong. Velg mellom tyngre, vær-robuste modeller i Salamon Toundra Forces og Haix Commander med høyeste støttefunksjoner - eller lettere modeller i bestselgerne fra HOKA og Salomon XA Forces. 

BUKSER >>

Med disse utvalgte allværs-buksene fra Helikon-Tex finner du garantert en modell som passer både bruken og preferansen, til en veldig overkommelig pris. Hvor Pilgrim-modellen er mer kjent for slitestyrke, er OTP og UTP mer elastisk og formsydd - og Hybrid Outback med en fin balanse. Vanguard fra Direct Action er en feltbukse med en rekke funksjoner innen lomme- og strammeløsninger i et slitesterk materiell, og PRG 2.0 fra Carinthia gir deg et meget godt skall-alternativ.

OVERKROPP >>

Med de bestselgende produkseriene GREYMAN, MBDU og Defender får du allsidige lumberjack-skjorter som kan brukes både i- og utenfor felten. Og med Statos og Lightwool Undershirt fra 5.11 og Aclima, har du i tillegg det perfekte innerplagget for kjøligere høst- og vinterdager. 

JAKKER >>

PILGRIM Anorak Jacket fra Helikon-Tex er et funksjonelt og slitesterkt ytterplagg til en fornuftig pris. Når temperaturen synker på kveldstid finner du i tillegg gode isolasjons og fleece-alternativer i ISG 2.0, WOLFHOUND, PATRIOT og ALPHA HOODIE fra Carinthia og Helikon-Tex. Og om regnværet først skulle være en realitet, finner du gode løsninger i Ponchoene SWAGMAN og PONCHO U.S. Model. 

OFF DUTY ACCESSORIES >>

Accessories-kategorien gir deg god hjelp til endelig utstyrskontroll før turen iverksettes. Se utvalgte kniv-modeller, i både sammenleggbar og fixed, fra Benchmade og Gerber - og fullfør bekledningen med utbalgte luer og hansker. Skal du i tillegg sove under åpen himmel? Traverse Single Hammock fra Klymit kan fort bli løsningen.