On Duty — Off Duty

Gratis frakt på ordre over 1500 kr

Åpent kjøp i 60 dager

Størst på taktisk utstyr

NFM - MCVS Load Bearing Vest, MTC

SKU NFM-GRIDVEST14C-M
På lager
Kun %1 igjen
3.499,-
MCVS Load bearing Vest (MCVS-LV) er grunnsteinen i MCVS-systemet. En skalerbar stridsvest som kan tilpasses ethvert behov og oppdrag.

MCVS-LV er laget i et laserkuttet, flammehemmende laminat som er vannavstøtende og fargeekte. Ett-lagskonstruksjonen sørger for at vesten ventilerer godt, samtidig som det reduserer vekt og unødvendig materiale.


Vesten har komplett PALS-dekning som gir stor frihet i plassering av lommer. Den har gode justeringsmuligheter i skuldre og side som sikrer at den passer både sommer- og vinterbekledning.


Skulderputen fordeler vekten jevnt over skuldre og nakke, og innerbeltet stabiliserer vesten rundt torso. Utskjæringer i støtteputene sørger for lufting og hindrer fukt i å samle seg på innsiden av vesten. Sammen gjør dette at vesten sitter godt og er behagelig i bruk over lengre perioder.


Tubes-spennene på skuldre og side gjør vesten rask og enkel å ta av og på - også av medic hvis uhellet er ute. Pull-tabs gjør det lett å løsne spennene selv med hansker, og et distinkt "klikk" forteller deg at spennen er låst. Innfestingen av spennene er laget slik at de lett kan byttes ut i felt, uten behov for verktøy.


Egenskaper:

  • Lav vekt, god passform og komfortabel i bruk
  • Flammehemmende, vannavstøtende og lydløs
  • Meget god ventilasjon
  • Kan tilpasses og repareres i felt
  • Laserkuttet PALS-dekning på alle flater
  • Kompatibel med Plate Carrier og Soft Ballistic Addon
Mer informasjon
MerkeNFM
FargeMulticam
BruksområdeForsvar