On Duty — Off Duty

Gratis frakt på ordre over 1500 kr

Åpent kjøp i 60 dager

Størst på taktisk utstyr

ON DUTY -OFF DUTY

Norsegear offers you the critical tools to face any challenge, with specialized gear and professional guidance. Our mentality is rooted in Scandinavian traditions and values. Tactical equipment of uncompromising quality – On and off duty.


Norsegear er en ledende nettbutikk innen profesjonelt utstyr både til de i- og utenfor tjeneste. Vi leverer premiumprodukter til forsvars- og sikkerhetspersonell, så vel som konkurranseskyttere og utendørsinteresserte. Gjennom 20 års drift har vi etablert eksklusive avtaler med bransjens største og mest anerkjente leverandører, og sammen sørger vi for funksjonelt kvalitetsutstyr til de som trenger de mest. 

 

Med forsvarserfaring fra både inn- og utland, dynamisk sportskyting på nordisk nivå, og bred kjennskap til retail innen sikkerhet og sport - har vi i Norsegear et godt grunnlag for å forstå viktigheten av riktig utstyr til riktig tid. Dette grunnlaget skal komme våre kunder til gode - både når det gjelder tilgjengelig utstyr, men også under kunderådgivning og -oppfølging. 

 

Norsegear er et selskap i norskeide NFM Group. NFM group har en årlig omsetning på ca. 2 mrd NOK, og har mer enn 1000 ansatte som sørger for leveranser til rundt 25 land. Konsernets kunder er primært militære enheter, spesialstyrker og politi i hele verden.

 

I 2022 styrket Norsegear posisjonen som totalleverandør av taktisk fruluftsutstyr til de i- og utenfor tjeneste ved å slå sammen 2Alfa og Provakt inn under èn Norsegear-banner. Ved å kraftsamle spesialist-konseptene under èn merkevare vil vi beholde den sterke merkevareporteføljen og fagekspertisen, og samtidig forsterke breddesortimentet for hele målgruppen.