On Duty — Off Duty

Gratis frakt på ordre over 1500 kr

Åpent kjøp i 60 dager

Størst på taktisk utstyr

VI HAR FÅTT INN ETT BEGRENSET ANTALL NYE PRODUKTER FRA NFM THOR

NFM har siden 1996 levert kvalitetsutrustning til et kravstort publikum som ivaretar vår sikkerhet, både i utland og innland. Gjennom årene har de opparbeidet seg et solid rykte for å levere pålitelig utstyr tilpasset sluttbrukerens miljø og behov. 

En av de fremste styrkene til NFM er at de lytter til sluttbrukerens tilbakemeldinger. Ved å ta hensyn til denne informasjonen, har de vært i stand til å kontinuerlig forbedre produktene sine. Denne tilnærmingen har resultert i en produktportfølje av innovative kvalitetsprodukter som møter - og overgår - brukerens behov. Velg THOR for avansert beskyttelse og ytelse - uansett oppdrag.

 

 

Det siste tilskuddet til denne porteføljen er Modular Combat Vest System. Det nye vestsystemet har blitt utviklet med moderne teknologi og innovative materialer for å imøtekomme dagens operative behov. Det fremtidsrettede designet gir enorme tilpasningsmuligheter, slik a brukeren kan konfigurere oppsettet etter egne behov og oppdragstyper.

MCVS (MODULAR COMBAT VEST SYSTEM)

MCVS Load bearing Vest (MCVS-LV) er grunnstenen i systemet. Den kan brukes alene som stridsvest, over skuddsikker vest eller rett på kropp. Med MCVS-LV Plate Carrier Addon blir den en lett og minimalistisk platebærer. Legger du til MCVS-LV Soft Ballistic Carrier Addon, har du komplett beskyttelse av overkropp - med både myk og hard ballistikk. Tubes-systemet gjør den enkel å ta av og på - også om uhellet skulle være ute.

THORPlate Carrier

THORPlate Carrier er en platebærer med lav vekt og innovative løsninger, som blant annet Tubes-system, avtagbart ryggpanel og flyttbare puter for brukertilpasset komfortabel bæring. Her får du en komplett platebærer "ut-av-boksen". Med THOR PC Soft Ballistic Carrier Addon gjøres platebæreren enkelt om til en vest med full beskyttelse av torso.

 1. NFM - THOR Plate Carrier, Medium
  NFM - THOR Plate Carrier, Medium
  3.499,-
 2. NFM - THOR PC Soft Ballistic Carrier Addon, Medium
  NFM - THOR PC Soft Ballistic Carrier Addon, Medium
  699,-

THOR Belt System

THOR Belt System - det komplette beltet. Kjernen i systemet er THOR Load Bearing Belt, et mollebelte med slank profil laget i et stivt laminat som bærer det du trenger uten å folde eller henge. Med Cobra-spennen er du sikret at beltet forblir på. Kombinert med innerbeltet får du et pistolbelte som ikke flytter på seg, uansett aktivitetsnivå.

 1. NFM - THOR Belt System, Small
  NFM - THOR Belt System, Small
  1.799,-
 2. NFM - THOR Belt System, Medium
  NFM - THOR Belt System, Medium
  1.799,-

GARM

Bekledning fra NFM GARM har gjennom en årrekke gitt brukeren selvtillit og gjennomføringsevne i dårlig vær og tøffe forhold. Plaggene tilfredsstiller strenge tekniske krav fra både norske og internasjonale militær- og politistyrker, i tillegg til å være komfortable i bruk. Kombinert med mangfoldet av innovative løsninger utviklet i samråd med sluttbrukeren, vil klær fra GARM holde deg tørr, varm og operativ - uansett oppdrag.