On Duty — Off Duty

Gratis frakt på ordre over 1500 kr

Åpent kjøp i 60 dager

Størst på taktisk utstyr

TACTICAL CENTER:
Premium-kit til grønn tjeneste

Norsegear er en totalleverandør av høykvalitets-utstyr til forsvarsansatte, og setter behovet til soldaten høyt. Tactical Center er opprettet for å imøtekomme disse behovene i samtlige ledd. På denne siden vil du finne utvalgte produkter, anbefalinger og egne kampanje-deals innenfor essensielle utstyrs-kategorier for enkeltmannen.

SJEKK ANTREKK

Mangler uniformsbuksa funksjonalitet, eller trenger den utleverte (men legendariske) mellomjakka et løft? Utvalgte combat pants fra blant annet Direct Action og Helikon-Tex vil utvilsomt oppleves som en oppgradering. Og når røffere høstvær setter seg i AO kan du være trygg på at ytterbekledningen fra Carinthia og Garm gir deg gode forutsetninger. På isolasjons-fronten ønsker vi i denne omgang å belyse to slagkraftige jakker fra Arc’teryx LEAF – både tungvekteren COLD WX, men også nyheten PRACTITIONER AR.

KONTROLL PÅ TILBEHØR

En feilfri stridsdrill 3A er utfordrende nok i seg selv, og blir definitivt ikke lettere med taktisk tilbehør som leverer under par. Vi har ryggen din, og skal støtte der vi kan for at gropen tas med best mulig effekt. Riktige stridshansker og briller kan bli viktig – og utvalgte produkter skal oppleves som et løft.

PBU PLUSS

Grunnutrustningen – selve fundamentet i et hvert kit-oppsett. Beskyttelse, modularitet, funksjonalitet og fit er alle viktige ting å tenke på i valget av vest og/eller belte. Disse behovene tas absolutt hensyn til i utvalgte plate carriers, chestrigs, padded belts og modulære combat belts. Se utvalgte alternativer fra Direct Action, NFM, Warrior Assault Systems, High Speed Gear og 5.11 under

MOLLELOMMER

Har du behov for ytterlige oppgraderinger på grunnutrustningen? Se hele sortimentet av mollelommer under, og finn oppsettet som gir deg de beste forutsetningene for å løse oppdraget.

 

MOLLEBELTER

Finn beltet som passer ditt behov. Fra større belte-rigger med padding og muligheter for bukseseler, til mindre og modulære alternativer som også kan brukes til uniformsbukse.

 

SETT I MARSJ

Skopuss gjennomført, tørre sokker, pakning på – sett i marsj. Under finner du sekker fra tungvektere som Berghaus, Arc’teryx LEAF, Eberlestock og DA – med funksjonene og størrelsen som passer oppdraget. Fra 25-90 liter, med eller uten molle-løsninger og modulære sidelommer. Utvalgt fottøy gir deg gode alternativer fra komfortable Mammut og GSG9.2 med mye demping til leir-tjeneste, til mer robuste alternativer i Haix og HOKA til lengre flankemarsjer.

ILD!

Oppgrader ildkraften med disse flaggskipene innen våpentilbehør! Slings med både en- og to-punkts festeanordning, robuste bipods, våpengrep i både vertikal og vinklet utforming, samt kolber og pussetilbehør gir garantert angrepsrifla et løft.

KARTKONTAKT OG VERKTØY

10-sifret grid, karthåndtering og verktøy, skarp. Foretrex 701 fra Garmin er et nyttig hjelpemiddel for kontroll på egne og andres posisjoner, og sammen med en god karthåndtering vil du sannsynligvis kjenne at situational awarenessen øker. Av skarpe, og essensielle, vektøy for enhver fotgubb – finner du her særdeles gode alternativer fra både Gerber og Benchmade.